Bisnes Burger

Ebook Bisnes Burger – “Panduan Jana 5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Burger!”

Untuk anda yang ingin membina sebuah perniagaan berasaskan makanan yang menjadi ‘kegilaan’ ramai rakyat Malaysia sepanjang zaman iaitu burger ..

Dari Meja Pengurus Stall Burger :
Afiq Dato’Rusly,
Jurulatih Usahawan Makanan & Masakan Komersial Terkemuka Malaysia

Panduan bisnes burger memberikan satu kelainan kepada bisnes burger yang sedia ada. Ia memberik satu nafas baru kepada bisnes burger di Malaysia. Dari segi pemasaran dan kaedah menjual, ia menampilkan satu kelainan yang besar yang boleh melipat gandakan jualan burger di jalanan.

Ia satu panduan yang wajid dibaca kepada mereka yang berminat nak jual burger secara part time mahupun full time. Sangat disarankan untuk semua.

TERBONGKAR: Bagaimana Memulakan Bisnes Burger Dengan Pendapatan 5 Angka Sebulan, Didedahkan Secara Langkah-Demi-Langkah Oleh Seorang Anak Kepada Jutawan SenyapMalaysia!

Akhirnya, kini rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapatan sampingan atau secara sepenuh-masa dengan bisnes burger hingga mampu menjana pendapatan sekurang-kurangnya 5 angka sebulan akan dibongkarkan dalam laman web ini. Baca sampai habis untuk ketahuinya lebih lanjut …

Bisnes Burger

Bisnes Burger TERBONGKAR: Bagaimana Memulakan Bisnes Burger Dengan Pendapatan 5 Angka Sebulan, Didedahkan Secara Langkah-Demi-Langkah Oleh Seorang Anak Kepada Jutawan Senyap Malaysia!

Klik Untuk Info Dan Pembelian
Khusus untuk anda yang ingin membina sebuah perniagaan berasaskan makanan yang menjadi ‘kegilaan’ ramai rakyat Malaysia sepanjang zaman iaitu burger ... Mari sini saya bongkarkan rahsianya .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *