RoboFb [Rahsia Pemasaran Facebook Dengan Kuasa Robot]

ROBOFB akan mengautomasikan pemasaran facebook anda, tanpa anda perlu menghadap PC dan HP 24 jam. software ini akan menjimatkan masa dan tenaga anda.

Untuk Siapakah Aplikasi RoboFb?

Aplikasi ini dicipta khas untuk peniaga online facebook seperti anda, dengan ini anda akan menjimatkan masa anda dan meningkatkan jualan produk anda kerana anda tidak pernah berhenti mempromosikan produk anda difacebook. Aplikasi ini setanding dengan aplikasi autopost dari luar negara dan sudah tentunya anda mampu memiliki aplikasi ini dengan harga yang lebih murah dan berbaloi.

Bagaimana nak menggunakan aplikasi ini?

Aplikasi ini boleh diakses melalui PC dan Hanphone anda, asalkan anda mempunyai chrome browser di pc mahupan di handphone mudah alih anda. Terdapat tutorial yang lengkap kami sediakan dan FAQ untuk sebarang pertanyaan, untuk pengguna premium kami berikan support di whatsapp group supaya anda tiada sebarang masalah untuk menggunakan software RoboFb ini.

FUNGSI HARGA
1. Autopost di Profile Personal.
2. Autopost di Fanpage FB.
3. Autopost ke Group FB.
4. Menyokong 4 jenis post ( Teks, Link, Gambar & Video).
5. Tidak perlu install di komputer.
7. Mengikut terma FB (Tidak akan diblock oleh FB dengan setting yang betul).
Harga 1 Tahun Penggunaan ( 3 AKAUN SAHAJA )

RM50 / Year

Percuma 14 Hari ( 1 AKAUN SAHAJA )

Percuma
Please follow and like us:

KOMEN ANDA

About

har1hafiz adalah Penulis Web Blogger berkaitan Blog Motivasi, Perniagaan Internet dan Kewangan. har1hafiz adalah penulis, menjalankan perniagaan online, pengumpul bahan-bahan promosi perniagaan umum kepada yang ingin menceburi pilihan perniagaan melalui pembacaan blog ini.

You may also like...

Comments are closed.