Rahsia Pelaburan Unit Trust

Perhatian Kepada Agen Unit Amanah Serta Pelabur-Pelabur Unit Amanah!

TEKNIK MENGGANDAKAN KEUNTUNGAN PELABURAN UNIT AMANAH

Ketahui Teknik Memaksimakan Keuntungan Pelaburan Unit Amanah Anda Sehingga 3X Ganda Lebih Daripada Apa Yang Anda Perolehi Sekarang Ini!

Ebook dari Khairul Arifin Selamat, telah berkecimpung di dalam pelaburan saham sejak tahun 2006 lagi. Selepas berjaya menjana keuntungan yang agak banyak di pasaran saham. Saya telah menghasilkan sebuah ebook yang diberi judul “SistemSaham.com”. Ianya tentang teknik yang sistematik untuk melabur di pasaran saham dan sambutan terhadap ebook tersebut sangat menggalakkan.

Selepas itu, pada tahun 2009, saya telah menceburkan diri pula di dalam bidang pelaburan Unit Amanah ( Ya! saya juga masih aktif dalam pasaran saham). Saya telah mendaftar sebagai salah seorang Agen Pelaburan Unit Amanah pada tahun tersebut.

Menggunakan kemahiran yang saya miliki di dalam pelaburan saham, saya telah membuat analisa pada dana-dana unit amanah yang ada, dan telah membuat pelaburan ke dalam dana yang terbaik mengikut analisa saya.

Namun begitu, teknik pelaburan saya di unit amanah adalah sedikit berbeza berbanding agen-agen pelaburan unit amanah yang lain.

Saya telah menggunakan kaedah MTS untuk pelaburan saya di Unit Amanah. Hasilnya, saya telah berjaya meningkatkan hasil keuntungan saya. Dibawah adalah graf yang telah saya rekodkan bagi pelaburan saya di Unit Amanah.

Menerusi ebook ini, anda akan didedahkan dengan…

  • Perbezaan & persamaan diantara pelaburan unit trust dan pasaran saham.
  • Bagaimana untuk menterjemah carta indeks pasaran saham bagi mengetahui arah sebenar pergerakkan pasaran saham samaada turun (downtrend) atau naik (uptrend) . Perkara ini sangat penting untuk menentukan masa yang sesuai untuk anda melabur di dalam unit trust.
  • Anda akan didedahkan dengan kaedah ringkas memilih dana saham terbaik yang sedang mengalami peningkatan yang memberangsangkan berbanding dana-dana yang lain .
  • Apakah kriteria-kriteria yang perlu dilihat dan dinilai sewaktu memilih dana pelaburan.
  • dan banyak lagi..

JOM DAPATKAN EBOOK RAHSIA UNIT TRUST. KLIK SINI >>>>RahsiaUnitTrust.com

Please follow and like us:

KOMEN ANDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *