Panduan Buat Bahulu: Video Belajar Bersama FBN Bakeri

Anda Ingin Belajar Buat Pelbagai Jenis Bahulu Popular dan Mulakan Perniagaan Dari Rumah?

Kami Akan Tunjukkan Caranya Langkah Demi Langkah Menerusi Video dan Resepi Bisnes Kami Turut Kami Berikan Kepada Anda!

Bahulu merupakan antara menu tradisioanal yang masih kekal sehingga kini. Dengan pelbagai jenis bahulu mula diperkenalkan kepada generasi hari ini. Namun tidak semua orang mengetahui cara pembuatannya. Masyarakat Melayu dahulu kala juga begitu sinonim dengan pembuatan makanan yang enak dan menjadi rebutan kanak-kanak namun kami kini tampil untuk menetengahkan cara pembuatan menu tradisi melayu ini agar ia menjadi warisan kepada anak anak kelak.

Jadikan Koleksi Peribadi Untuk Diri dan Anak-Anak

Pada hari ini, bukan senang untuk menghadiri bengkel dan kelas masakan. Dengan adanya CD ini, anda boleh belajar dan anak- anak anda juga boleh turut sama belajar. Malah jika sudah bercucu, cucu anda juga boleh memanfaatkan CD keluaran syarikat kami.

Kami di FBN Bakeri akan terus membangunkan produk pembelajaran dari rumah ini dari masa ke semasa. Semoga ia dipermudahkan dan boleh dimanfaatkan ramai orang.

Memperkenal Produk Video Belajar Bakeri kami iaitu CD Membuat BAHULU

Di dalam CD ini kami akan berkongsi resepi dan cara membuat 5 jenis BAHULU yang boleh anda jadikan satu produk perniagaan anda dirumah. Ia bukan satu tetapi 5 jenis bahulu yang popular di pasaran samada untuk perniagaan kecil di pasar-pasar mahupun perniagaan barangan perkahwinan termasuklah dijadikan doorgift untuk majlis kesyukuran, pertunangan dan perkahwinan.

Kini harga CD ini adalah…

RM60 Sahaja

Cukup murah untuk anda belajar pelbagai jenis resepi bahulu tradisi.
Please follow and like us:

KOMEN ANDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *