DATABOX SOLUTIONS (MWA.MY Award 2017)-Please VOTE for support

DATABOX SOLUTIONS (MWA.MY Award 2017)-Please VOTE for support

Hi DATABOX SOLUTIONS,

Tahniah! Penyerahan Laman Web anda telah berjaya diluluskan oleh ahli Jawatankuasa Penganjur MWA 2017. Selain itu, laman web anda, (DATABOX SOLUTIONS) kini disenaraikan dalam Senarai Pencalonan Laman Web Malaysia Anugerah 2017.

Kongsi Laman Web anda SEKARANG ke rakan & keluarga anda dengan alat Media Sosial Bersepadu kami, yang berfungsi dengan baik dalam membantu anda untuk mempromosikan dan mendapatkan VOTES untuk menjadi yang tertinggi di kalangan Nominees lain.

Sila ambil perhatian bahawa semua pemenang ANJUR SEMULA BULAN BULAN (dari bulan Februari hingga Disember) akan berhak untuk memasuki pusingan akhir untuk memenangi SITE OF THE AWARD TAHUN pada pusingan akhir. Pemenang anugerah ini akan diumumkan pada Majlis Anugerah MWA. Silakan tunggu untuk lebih banyak pengumuman!

Perkongsian bermakna. Sebarkan berita ini kepada rakan anda SEKARANG!

KLIK SINI  BAGI MEMBATNTU VOTE LAMAN WEB DATABOX SOLUTIONS

___________________________________________________________________________________________________

Hi DATABOX SOLUTIONS,

Congratulations! Your Website Submission has been successfully approved by members of the Organizing Committee of MWA 2017. On top of that, your website, (DATABOX SOLUTIONS) is now listed on the Nomination List of Malaysia Website Awards 2017.

Share your Website NOW to your friends & family with our Integrated Social Media tools, which work wonderful in helping you to promote and gain VOTES to become the top among other Nominees.

Please note that all SITE OF THE MONTH AWARD winners (from February till December) will be entitled to enter the final round to win SITE OF THE YEAR AWARD in the final round. The winner of this grand award will be announced at the MWA Award Ceremony. Please stay tuned for more announcements!

Sharing is caring. Spread this news to your friends NOW!

CLICK HERE START  VOTE SUPPORT.

Once again, Congratulations!


MUNGKIN JUGA ANDA MEMINATI INI :

BINA KEDAI ONLINE ANDA DENGAN EASYSTORE MALAYSIA


Nak Buat Bisnes & Nak Cari Duit Lebih!
Tapi Masih Tak Tahu Nak Buat Bisnes Apa?
Mari Saya Tunjukkan Anda Bagaimana Saya Menjana RM7k Sebulan Dengan Hanya Menjual Air Sahaja!

Bisnes Air Balang


Bisnes Burger

Bisnes Burger TERBONGKAR: Bagaimana Memulakan Bisnes Burger Dengan Pendapatan 5 Angka Sebulan, Didedahkan Secara Langkah-Demi-Langkah Oleh Seorang Anak Kepada Jutawan Senyap Malaysia!

Klik Untuk Info Dan Pembelian
Khusus untuk anda yang ingin membina sebuah perniagaan berasaskan makanan yang menjadi ‘kegilaan’ ramai rakyat Malaysia sepanjang zaman iaitu burger ... Mari sini saya bongkarkan rahsianya .

Bisnes Aiskrim

Bisnes Aiskrim Betul! Zaman sekarang ni, jual aiskrim secara parttime pun boleh jana antara RM2,000 hingga RM5,000 sebulan. Kalau usaha lebih lagi.. insyallah boleh dapat lebih daripada tu..

Buat part time ni, maksudnya.. hanya menjual pada hari Sabtu-Ahad sahaja... time-time cuti hujung minggu.

Tak percaya? Percayalah.... ini beberapa bukti mereka yang telah berjaya jana ribuan ringgit secara part time, dengan hanya menjual aiskrim sahaja pada hari sabtu dan ahad!

Apa Rahsianya?

Mestilah ada rahsia!

Pertama sekali.... anda kena tahu macam mana nak buat aiskrim?

Kedua..... anda kena tahu kat mana nak jual aiskrim tersebut? Orang kata.. tempat "lubuk"... kalau tahu lubuk ni.. insyallah boleh jual sampai RM10,000 macam kawan kita kat atas tu!
Ini Rahsianya!

Berita baik! Rahsia tersebut kini telah di dedahkan oleh anak "Jutawan Senyap Malaysia", iaitu saudara Afiq Rusly.

Beliau telah menulis ilmu bisnes aiskrim ini secara lengkap di dalam sebuah ebook yang berjudul "Bisnes Aiskrim".

Klik Untuk Info Dan Pembelian

Majalah Solusi Versi Digital: Solusi

Majalah Solusi Versi Digital: Solusi Majalah popular Solusi, keluaran Telaga Biru kini diterbitkan dalam bentuk digital untuk diakses melalui komputer dan peranti mudah alih.

♦ Reka bentuk moden dan menarik
♦ Berfungsi di semua peranti
♦ Akses mudah di mana sahaja, bila-bila masa
♦ Kandungan yang sama dengan versi majalah yang dicetak
♦ Akses semua isu-isu keluaran di katalog

Klik Untuk Info Dan Pembelian
Alhamdulillah.... Kandungan yang menyegarkan sesuai dengan situasi semasa... Boleh dibaca secara santai2... Mengharap dapat cukupkan koleksi saya dari Solusi
Please follow and like us:

KOMEN ANDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Designed using Dollah. Powered by WordPress.