Celik Hartanah / Buat Duit Tepi Dengan Syer Artikal

Nak Tahu Rahsia Buat Duit Daripada Hartanah Tanpa Beli Rumah, Jual Rumah, Sewa Rumah ?

Anda boleh mulakannya pada malam ini juga, Part Time atau Full Time…

Kisah Sharing Is Caring

Kita selalu lihat orang share artikel, informasi dan ilmu. Mereka buat dengan rela hati. Kenapa begitu? Sebab dengan sharing banyak manfaat yang boleh kita dapat.

Apabila kita share sesuatu info, kita tidak tahu bahawa ilmu itu menyelesaikan masalah orang lain dan menjimatkan berpuluh ribu ringgit.

Jom baca contoh-contoh impak yang mungkin terjadi pada diri anda. Cerita benar di bawah berdasarkan pengalaman yang dikongsi kepada saya.

1. Abu nak bayar deposit rumah, lalu disebabkan kita share pasal, kena buat kira-kira dulu sebelum beli hartanah, maka Abu sedar yang dia tidak mahu hartanah menjadi jerat kepada kewangannya.

2. Ali telah mendapat keuntungan 2 kali ganda dalam masa setahun berbanding tahun sebelumnya. Ia disebabkan rakan beliau share di fb tentang bengkel keusahawanan. Ali join dan dia bertindak terhadap ilmu yang dipelajari.

3. Ahmad dapat settlekan bil-bil tertunggak pada bulan mei disebabkan keretanya rosak dan budget lari pada awalnya. Sebabnya pada bulan april dia banyak share artikel dan benda tu jadi viral. Bulan mei, ada jualan promosi yang berlaku, ramai yang dapat tahu dan beli yang mana asalnya dapat tahu tentang itu daripada sharing ahmad pada bulan april. Ahmad dapat komisyen hasil dari jualan tersebut.

Jika berminat, share artikel dapat duit tepi, boleh klik link di bawah:

Klik Sini >> SHARE ARTIKAEL DAPAT DUIT TEPI

Sharing is caring. Banyak lagi contoh-contoh yang kita boleh lihat ianya berlaku. Jika anda inginkan perkara sebegini berlaku pada diri anda, rajin-rajinlah SHARE yer.

Rezeki sudah ditentukan, yang pemting kita usaha. Apa pun memang hari-hari kita suka share kan, benda-benda yang berfaedah dan memberikan manfaat pada orang lain.

Langkah-langkah di bawah merupakan cara SHARE artikel menggunakan mobile smartphone.

1. Login web Celik Hartanah

Login laman web Celik Hartanah. Apabila ada menu logout, bermaksud anda dalam keadaan login.

2. Pilih artikel yang nak anda share

Pilih mana-mana artikel yang ada di laman web Celik Hartanah. Apabila anda scroll sampai bawah, maka butang share akan keluar seperti gambarajah di bawah:

Sebagai contoh, anda boleh share di facebook, twitter, whatsapp dan telegram.

Contoh di bawah merupakan link artikel yang di share ke whatsapp. Apabila anda tekan sahaja butang whatsapp, anda boleh pilih group atau rakan persendirian.

Terdapat tambahan NO ID pada link artikel itu, seperti dalam gambarajah di atas. NO ID tersebut ialah unik untuk setiap orang.

3. Send pada rakan anda

Mereka akan dapat link tersebut dan mereka boleh klik. Ia akan bawa mereka ke page artikel tersebut di web Celik Hartanah.

Pada ketika itu, ID anda akan ditanam dalam smartphone mereka. Lagi banyak ID anda ditanam, lebih tinggi kebarangkalian anda mendapat duit tepi.

Fokus pada Share, duit tepi datang dengam sendirinya. Rezeki tidak ke mana jika dah ditentukan untuk anda.

Klik Sini >> SHARE ARTIKAEL DAPAT DUIT TEPI

 

Please follow and like us:

KOMEN ANDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *