Buat Duit Poket Dengan Dropshipper Kumoten

JOM MULA JANAKAN PENDAPATAN PERNIAGAAN DROPSHIP DENGAN KUMOTEN MALAYSIA. Image result for kumoten dropship

Plartform perniagaan mudah tanpa perlu simpan stok.

Apa itu Dropship ?

Anda Menjual, Kami Hantar

Bagaimana Ia Berfungsi?

Dengan kos sara hidup yang semakin meningkat, semua orang pun mencari peluang menambah pendapatan sampingan. Yang dah bekerjaya pun masih juga berusaha mencari duit poket lebih..Lumrah kehidupan sekarang memerlukan lebih kewangan untuk keselesaan kehidupan. Besar periuk besar juga keraknya. Semakin tinggi pendapatan, semakin banyak juga yang perlu dibayar.

MULAKAN JANA PENDAPATAN ANDA MELALUI PERNIAGAAN DROPSHIP KUMOTEN.

Kumoten adalah salah satu dropshipper yang pesat berkembang dan terkemuka di Malaysia dan Asia Tenggara.

Kelebihan Kumoten

  1. Pelbagai produk untuk dijual. Kumoten sentiasa membawa masuk barang-barang yang bergerak pantas yang anda akan mempunyai akses penuh dan dijual dengan mudah.
  2. Maklumat terkini mengenai trend yang akan datang. Kami berurusan dengan pengeluar dan pembekal utama yang mempunyai maklumat terkini mengenai trend pasaran dan permintaan.
  3. Anda mempunyai kuasa mengenai harga jualan kepada pengguna.
  4. Pengguna akan membayar kamu terlebih dahulu. Anda akan dapat keuntungan serta merta.
  5. Anda tidak perlu menyimpan stok. Hanya bayar untuk item apabila pengguna mengesahkan order dan membayar untuk item tersebut.
  6. Kami akan mengambil alih pembunkusan dan penghantaran item kepada pengguna.  Perkara yang terbaik sekali adalah kita akan menghantar item tersebut kepada pengguna anda dan memastikan pelanggan anda mendapat item tersebut dalam masa 24 jam*
  7. Tidak ada order minimum. Kita akan menghantar walaupun hanya satu item.
  8. Anda boleh mula mendaftar untuk menjadi dropshipper komuten. Juallah di mana-mana plartform online seperti 11.street, Lazada, Shoppe, Melalui Media Sosial atau sebagainya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *