Bisnes Bakeri: Panduan Memulakan Perniagaan Bakeri Dari Rumah

Hi,

Jika anda pandai & suka masak atau suka buat kuih, kek, roti dan sebagainya!
Kenapa tidak jadikan aktiviti tersebut sebagai sesuatu yang boleh menambahkan pendapatan?

Buat bisnes orang kata…!
Bisnes bakeri… atau bisnes kuih-muih atau bisnes kek & roti!

Bisnes buat kuih ni agak mudah dilakukan.. boleh start dari rumah dan gunakan peralatan-peralatan yang selalunya memang sudah sedia ada di rumah!

Modal untuk beli bahan-bahan pun tak besar sangat! Lebih kurang dalam RM20-30 je untuk hasilkan sebuah kek atau sebarang kuih.

Nak jual pun tak susah sangat… buat kuih tu cantik-cantik.. ambil gambar.. upload kat facebook atau instagram!
Kalau gambar kuih tu cantik dan nampak sedap.. mesti berduyun-duyunlah orang akan PM nak order!

Macam mana? Rasa-rasanya… anda berminat nak buat bisnes bakeri ni?

Kalau berminat dan nak tahu lebih lanjut macam mana nak buat bisnes bakeri ni.. boleh klik link dibawah!
Klik Sini>> Bisnes Bakeri: Panduan Memulakan Perniagaan Bakeri Di Rumah

Please follow and like us:

KOMEN ANDA

About

har1hafiz adalah Penulis Web Blogger berkaitan Blog Motivasi, Perniagaan Internet dan Kewangan. har1hafiz adalah penulis, menjalankan perniagaan online, pengumpul bahan-bahan promosi perniagaan umum kepada yang ingin menceburi pilihan perniagaan melalui pembacaan blog ini.

You may also like...

One thought on “Bisnes Bakeri: Panduan Memulakan Perniagaan Bakeri Dari Rumah

Comments are closed.