Bisnes Dropship

Oleh: DROPSHIP KUMOTEN

Dengan adanya perniagaan plartform Dropship ini, lebih ramai rakyat Malaysia dapat menceburi bidang perniagaan. Model perniagaan Dropship tidak memerlukan modal yang besar. Malah, ianya boleh dimulakan tanpa modal.

Apakah Perniagaan Dropship?
Ringkasanya perniagaan dropship adalah model bisnes dimana anda menjual produk orang lain sebagai ejen. Ianya, sama macam perniagaan model ejen, stokis, dan pengedar yang biasa. Bezanya, sebagai ejen dropship, anda tidak perlu simpan produk. Pengurusan produk dan penghantaran dikendalikan oleh vendor dropship itu sendiri, untuk pihak anda.

Gambarajah menunjukkan bagaimana plartform Dropship jilalankan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adakah anda yang dah tak sabar nak mula berniaga gaya dropshipkan? Senarai dibawah adalah dropshipper yang anda boleh buat pendaftaran dengan mereka dan mula buat jualan anda.

KLIK SINI / DAFTAR DROPSHIPPER KUMOTEN MALAYSIA

(Daftar percuma dan mula bina empayar jualan anda)
Please follow and like us:

KOMEN ANDA

About

har1hafiz adalah Penulis Web Blogger berkaitan Blog Motivasi, Perniagaan Internet dan Kewangan. har1hafiz adalah penulis, menjalankan perniagaan online, pengumpul bahan-bahan promosi perniagaan umum kepada yang ingin menceburi pilihan perniagaan melalui pembacaan blog ini.

You may also like...

Comments are closed.