BINA KEDAI ONLINE ANDA DENGAN EASYSTORE MALAYSIA

 Lebih dari 30,000 penjual sudah membina kedai online dengan EasyStore

JOM MULAKAN – KLIK SINI – LIHAT PAKEJ PAPARAN PENUH DARI EASYSTORE

Laman web ecommerce anda : Produk anda dipaparkan di dalam katalog online dimana anda boleh menyusun mengikut kategori, supaya ia lebih mudah untuk dilayari oleh pelanggan dan sentiasa melihat cantik dan kemas. Dapatkan notifikasi melalui e-mel atau telefon bimbit apabila jualan baru masuk.

EasyStore adalah alat mudah khas bagi penjual untuk membuat kedai dan menjual produk dalam talian.

EasyStore menyediakan sijil SSL percuma untuk mana-mana nama domain yang menunjuk kepada EasyStore.

Rumah untuk jenama anda : Bina sendiri kedai online yang cantik dengan memilih templat sedia ada. Ubahsuai laman web anda dengan senang dan cepat. Tambah gambar, teks, dan video tanpa kemahiran desain ataupun IT.

EasyStore menyediakan akaun payment gateway seperti

MOLPay, Billplz, Senangpay & iPay88 percuma selepas langganan.

EasyStore 44 aplikasi bersepadu dan ia membantu dalam pemasaran, jualan, perkhidmatan pelanggan, penghantaran, analisis, dan banyak lagi!

Terima bayaran serta-merta : EasyStore mempunyai integrasi dengan lebih 20 gerbang pembayaran di seluruh dunia. Mula menerima bayaran melalui online banking, kad kredit, dan PayPal.

EasyStore membolehkan anda segerakkan ke pasar pelbagai seperti Lelong, Lazada, 11street, dan lain-lain.

Pelbagai saluran jualan : Pelbagai saluran jualan membolehkan anda untuk menyenaraikan dan menjual produk anda di mana pelanggan anda berada. Menjual di dua atau lebih saluran purata dua kali ganda pendapatan saluran tunggal.
Penghataran yang lebih mudah : Anda boleh set kawasan-kawasan dimana anda membuat pengiriman, kemudian pilih kaedah penghantaran yang tertentu dan kadar bagi setiap kawasan itu.
Facebook promoter : Balas komen dan private message di Facebook secara automatik. Anda boleh memberi tumpuan kepada pelanggan yang berpotensi dan betul-betul berminat sahaja

JOM MULAKAN DENGAN ISIKAN MAKLUMAT DI BAWAH. IANYA PERCUMA 14 HARI

Mulakan 14 hari percubaan secara percuma tanpa sebarang risiko!

JOM MULAKAN BINA KEDAI ONLINE ANDA SEMUDAH ABC DENGAN SISTEM ECOMMERCE EASYSTORE, ANDA BOLEH SYNIC KE SISTEM MARKETPLACE LAZADA, SHOPEE DAN LAIN-LAIN MARKETPLACE MALAYSIA. KLIK SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *