Baru Dilancarkan: Ebook Tips Jimat

Oleh: Zahid Zainal. Penulis ebook Tips Jimat

123 Tips Mudah Berjimat Cermat Yang Mampu Membantu Anda Dalam Mengawal Kewangan Anda Dengan Lebih Berkesan!

Ebook kali ini adalah tentang “123 Tips Berjimat Cermat & Menyimpan Sehingga RM1,000 Sebulan!”.

Terdapat 123 tips berjimat yang praktikal dan mudah dilakukan di dalam ebook ini! Selain itu, ebook ini juga turut disertakan dengan 3 ebook bonus yang menarik.
Ebook ini amat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah tidak cukup duit atau sekadar “cukup-cukup” duit sahaja pada setiap hujung bulan!Duit Asyik Tak Cukup…. Atau Hanya Sekadar “Cukup-Cukup” Je Bila Sampai Hujung Bulan? Simpanan Pula Langsung Takde!Adakah Anda Mahu Tahu, Bagaimana Cara Berjimat & Simpan Duit Hingga RM1,000 Sebulan?

Ebook ini paling lengkap merangkumi 14 strategi utama yang menyentuh setiap aspek keadaan seluruh kehidupan dan aktiviti kita.

Terdapat 123 tips mudah yang praktikal dan sesuai diamalkan majoriti rakyat Malaysia.

Ebook tips mudah berjimat cermat ini sarat dengan info, tips dan strategi dirangka daripada pengalaman, perkongsian dan kajian holistik merangkumi keseluruhan aspek kehidupan.

E-book ini adalah wajib dimiliki bagi anda yang mahu hidup lebih tenang, selesai hutang, mengelakkan pembaziran dan mahu menjalani kehidupan yang lebih sihat fizikal dan mental, tidak kira sama ada anda masih bujang apatah lagi sudah berkeluarga.

 

 

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

Dengan setiap pembelian ebook “123 Tips Jimat” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan.

Jika setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda, saya akan pulangkan wang RM27 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

TipsJimat.comPlease follow and like us:

KOMEN ANDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *