Ebook Income 4 Angka

Tempahan Ebook Income 4 AngkaDah cuba buat jualan bermacam-macam produk? Susah nak konsisten buat jualan dan pendapatan setiap bulan? Berita baik untuk anda yang mempunyai masalah tersebut..….

Teknik Evergreen Hasilkan Income 4 Angka Sebulan Dengan Produk Digital

Dari Pena Ahmad Shahrin…Beliau dulu sekadar angan-angan,

Saja nak throw back cerita. Beliau dulu-dulu masa baru belajar buat internet marketing ni.
Dulu ingat setahun buat IM nak berhenti kerja terus. Dalam 6 bulan target nak income beribu-ribu dan jadi famous
macam otai-otai IM yang lain.
Pantang ada kelas, seminar dan produk-prduk keluar, hampir semua saya pergi. Sebab niat nak tangkap gambar dengan speaker supaya nampak femes.
Bila niat macam tu, memang ke lautlah hasilnya. Income ke mana, famous ke mana, Income target beribu-ribu, nak dapat RM 50-100 sebulan pun susah dulu, Lagi banyak yang saya keluarkan adalah.

Alhamdulillah Allah izinkan saya cerita kejayaan Ahmad Shahrin untuk mengecapi sedikit kejayaan setelah beliau buat bisnes produk digital.

SAYA BAKAL JEJAK BAGAIMANA BELIAU BUAT INCOME 4 ANGKA >>>>>Ebook Case Study 4 Angka

Lepas pelancaran produk digital pertama saya (Ahmad Shahrin),sekarang berpeluanguntuk doversify source of income seperti buat bisnes affiliate, buat kelas dan lain-lain lagi.
Yang bestnya semua ni masih tak lari dengan core business saya dan masih tak mengganggu masa kerja saya di pejabat.
Dan angan-angan saya dulu nak duduk borak-borak dengan IM-IM yang saya sanjungi dan hormati dulu bukan lagi
satu angan-angan.
Dan kalau anda nak belajar juga buat bisnes produk dgital ni macam saya, anda boleh berbuat demikian DI SINI / DAPATKAN Ebook Case Study 4 Angka.

 



Please follow and like us:

KOMEN ANDA

About

har1hafiz adalah Penulis Web Blogger berkaitan Blog Motivasi, Perniagaan Internet dan Kewangan. har1hafiz adalah penulis, menjalankan perniagaan online, pengumpul bahan-bahan promosi perniagaan umum kepada yang ingin menceburi pilihan perniagaan melalui pembacaan blog ini.

You may also like...

Comments are closed.